Ambassade van België in Panama

België in Panama

Welkom op onze website!

U bent een Belg die onlangs naar Panama is verhuisd en u wilt zich inschrijven op de Ambassade in Panama Stad? U reist als toerist door Panama en u bent uw paspoort verloren? U dient een visum aan te vragen om naar België te reizen?

Dan bent u hier op het goede adres.

Deze website zal u ook op de hoogte houden van consulaire aangelegenheden die specifiek voor Belgen in Panama gelden, de actualiteit van het buitenlandse beleid van België en andere nuttige info of evenementen.

 

Nieuws

19 sep

Tijdens haar bezoek aan New York in het kader van UNGA78 – de 78ste Algemene Vergadering van de Verenigde Naties - zal minister van Buitenlandse zaken Hadja Lahbib uit naam van ons land meerdere ministeriële side events voorzitten, in samenwerking met EU- en internationale partners. Aan ons land werd gevraagd om een aantal evenementen mee te organiseren, omwille van het uitgesproken profiel van België als voorvechter van kinder- en vrouwenrechten.

18 sep

Tijdens haar deelname aan de openingssessie van de 78ste Algemene Vergadering in New York (UNGA78) zet minister voor Ontwikkelingssamenwerking en Grootstedenbeleid Caroline Gennez in op de grote beleidsprioriteiten van de Belgische ontwikkelingssamenwerking.

16 sep

Op 19 september wordt het Algemeen Debat van de 78ste zitting van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (UNGA78) in New York geopend.

14 sep

Gevolg gevend aan het verzoek om bijstand van Libië aan het Mechanisme voor Civiele Bescherming van de Europese Unie (“Union Civil Protection Mechanism” (UCPM)), heeft België besloten zich aan te sluiten bij de Europese solidariteitsactie.

06 sep

Van 4 tot 6 september vindt in Nairobi de eerste Africa Climate Summit (ACS) plaats.