Ambassade van België in Panama

België in Panama

Welkom op onze website!

U bent een Belg die onlangs naar Panama is verhuisd en u wilt zich inschrijven op de Ambassade in Panama Stad? U reist als toerist door Panama en u bent uw paspoort verloren? U dient een visum aan te vragen om naar België te reizen?

Dan bent u hier op het goede adres.

Deze website zal u ook op de hoogte houden van consulaire aangelegenheden die specifiek voor Belgen in Panama gelden, de actualiteit van het buitenlandse beleid van België en andere nuttige info of evenementen.

 

Nieuws

31 Mar

De FOD Buitenlandse Zaken herhaalt zijn oproep aan alle Belgische onderdanen om niet naar Iran te reizen.

25 Mar

Na activiteiten in de hoofdstad Pretoria en in Johannesburg sluiten de Koning en de Koningin hun staatsbezoek aan Zuid-Afrika af met een tweedaags programma in Kaapstad, het tweede belangrijkste economische centrum van het land.

24 Mar

Op de tweede dag van het staatsbezoek aan Zuid-Afrika reizen de Koning en de Koningin naar Johannesburg, de dichtstbevolkte stad van het land.

23 Mar

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin der Belgen zijn gisteravond in Pretoria aangekomen en starten vanochtend hun vierdaagse staatsbezoek aan Zuid-Afrika.

23 Mar

Op 23 en 24 maart organiseert het platform Be-cause health, dat stakeholders verenigt in België en lage- en midden-inkomenslanden, een hybride internationale conferentie “Breaking taboos in global health”.